Om salonen

Det sunde valg

Frisør Marquart er en dansk & miljøvenlig frisørsalon ved Harald Jensen Plads i Aarhus, som sætter fokus på mine kunders sundhed og jeg vægter bæredygtighed i vores produkter højt.

Jeg har en ingrediens bevidst tankegang til skønhed & specialister indenfor ingredienser, hvor fokus er at passe på dig, som min kunde og ikke mindst vores natur. Jeg mener at et frisørophold ikke bør være en sundhedsrisiko, men en nydelsesfuld oplevelse. Det er nogen af de særlige værdier du vil finde hos mig. Jeg lægger altid vægt på at give dig som kunde en nydelsesfuld og personlig oplevelse, så du altid kan føle dig i trygge hænder hele vejen igennem, og hvor kvaliteten er i top.

I salonen, klipper Heidi curl Cut ( krølle klip) og specialiserer sig i curly Girl metoden – herunder styling & produktvejledning.

Jeg afventer at kunne komme på kursus ved Lorraine Massey i NYC, snarest muligt, hvor jeg kan blive ekspert og certificeret i Curl by Curl Cut – men grundet Corona Covid-19, er det uvist, hvornår jeg kan komme afsted. Men min nuværende måde at gå til krøllerne på er inspireret ud fra Lorraines måde at klippe krøllerne på. Så du er i trygge hænder, når du overlader dine krøller til mig.

Jeg åbnede salonen den 14. september 1999, som dengang hed Frisør Marquart,  hvor jeg både har haft elever og assistenter ansat.

Jeg gør dig unik. Hver eneste gang

Det vigtigste for mig er at være den bedste til det jeg laver, og altid være kreativ og nyskabende.

Jeg er løbende på uddannelser for at holde mig opdateret på nye trends og farveteknikker. Det er vigtigt for mig at håndværket er i top, og at du altid får en grundig vejlening om din behandling og pleje af dit hår.
Jeg yder skræddersyet behandlinger til dig som kunde, i en afslappet atmosfære og med en ærlig og professionel rådgivning, kombineret med en høj faglig viden. Hos mig er mine kunders behov altid i fokus, og i samarbejde finder vi frem til den korrekte behandling og de bedste resultater.

Jeg er en salon hvor design & håndværk findes under samme tag.

Klassiske og moderne behandlinger

I salonen tilbyder jeg alle klassiske herre, dame og børnebehandlinger.
Jeg har en bred erfaring i det traditionelle håndværk såsom stilede klipninger, permanent og farve. Jeg klipper altid efter dine ønsker, og giver dig altid råd og vejledning til pleje og eller styling af dit hår.

Nyt care system

Mit specielle farve care system er et revolutionerende system, som beskytter og plejer håret under favningen. Dette vil mærkbart reducere farvetab og dermed forlænge farvens intensitet og holdbarhed. En specialudviklet formel af særlige nøgleingredienser tilfører et antistatisk skjold samt silkeblød effekt.