Medarbejdere

Heidi Marquart

Heidi Marquart – Er professionel frisør & hairstylist, med et hjerte der brænder for kreativitet og kvalitet. Hun født og opvokset i Århus. Hun er en passioneret frisør med mange års erfaring inden for branchen. Hun har den 4-årige frisør uddannelse, som hun har taget på Århus Frisørskole, og har stået i lærer, i en salon i Århus. Hun blev udlært med et flot resultat.

Hun er blevet undervist på forskellige måder og dermed har hun udviklet sin egen unikke faglige viden. Hun betragter det som hun laver, som sit håndværk, som hun bygger videre på hele tiden og udvikler sin horisont inden for faget. Hun har øje for detaljer og sans for kvalitet. Hun tror på videreuddannelse, på udvikling og at være up to date med de seneste trends.

Hendes holdning er, at det at være frisør, er at skabe visuel unikhed for hver enkelte kunde og at identificere klientens ansigtsform, hudfarve, hårets struktur og kvalitet og dermed give en oplevelse, en frisure eller farve der passer til personligheden og til helheden.

Heidi er derudover expert & certificeret i Olaplex & Officiel forhandler af Olaplex produkter. Udover det er hun specialist i Curl Cut (krølleklip) & Curly Girl Metoden – herunder stylings- & produktvejledning. Hun er diplom uddannet som Color Expert & Specialist i Hair Paint Free farvesystemet & specialist i Redkens ShadesEQ Glossing system.